AED aanbiedingen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 10

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Zoll AED met kast

  Onze keuze

  ACTIE Zoll AED Plus + kast
  Speciale prijs € 1.372,70 € 1.295,00 Normale prijs € 1.685,40
 2. Defibtech AED actie pakket
  Defibtech Lifeline met kast en tas Pakket B
  Speciale prijs € 1.690,70 € 1.595,00 Normale prijs € 2.067,00
 3. DefiSign Life AED voorkant

  Met kast!

  DefiSign Life AED Vol Automaat
  Speciale prijs € 1.058,94 € 999,00 Normale prijs € 1.177,66
 4. Heartsine samaritan AED aanbieding

  Pakket voordeel

  HeartSine Samaritan PAD 350P met tas en kast
  Speciale prijs € 1.217,94 € 1.149,00 Normale prijs € 1.595,30
 5. kiss of life 5 stuks
  Kiss of life key groen 5x
  Speciale prijs € 12,04 € 9,95 Normale prijs € 22,69
 6. sc1310 aed kast
  Sixcase SC1330 AED buitenkast
  Speciale prijs € 707,85 € 585,00 Normale prijs € 724,79
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 10

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

In onze AED Webshop hebben wij doorlopend acties en aanbiedingen van diverse merken AED apparaten. Ook zijn verschillende combinaties met kasten en andere toebehoren gemaakt in AED pakketten . Wanneer u elders een lagere prijs heeft gezien, dan passen wij de prijzen van onze aanbiedingen natuurlijk aan. 

AED aanbieding

In de AED Webshop van AEDvoordelig zijn dus naast diverse acties ook verschillende samengestelde AED pakketten te verkrijgen. Voor beide geldt dat er vrijwel altijd een gratis tas meegeleverd wordt. Daarnaast is per actie of pakket meestal ook een indoor kast inclusief. Wanneer de AED buiten wordt opgehangen, dan is een buitenkast noodzakelijk. Dit zorgt namelijk voor een veilige opslagplek en bovendien is op deze manier de temperatuur gereguleerd, wat zorgt voor een langere levensduur van het AED apparaat.

Kosten van een AED

Bij het kopen van een AED is meer dan alleen de aanschafprijs belangrijk. AEDvoordelig levert al AED apparaten vanaf € 749,- excl. BTW, zoals de Life-Point Pro AED . Ook van bijvoorbeeld Heartsine en Philips kan AEDvoordelig tegen een heel scherpe prijs AED’s leveren. Het is belangrijk om naast de aanschafprijs ook te kijken naar de kosten van de onderdelen, de batterijen en elektroden . Tijdens de levensduur van de AED zullen deze namelijk vervangen moeten worden. Over deze ‘Total cost of Ownership’ hebben wij een blog geschreven waar meer informatie hierover te lezen is. Naast koop is ook het leasen van een AED mogelijk bij AEDvoordelig. Dit is al mogelijk vanaf € 0,75 per dag.

Service van AEDvoordelig

Bij een bestelling van een AED uit onze webshop, krijgt u van ons altijd:

 • Gratis Rescue Kit met beademingsmasker, kledingschaar, scheermesje, alcolholdoekjes, handdoekje en handschoenen.
 • Gratis opname in onze database ten behoeve van signalering periodieke vervanging elektroden en batterijen.
 • Gratis AED sticker met AED pictogram om de plek van de AED te markeren.
 • Gratis 1 jaar AEDzeker® Plus servicecontract t.w.v. € 150,-  van AEDvoordelig.

Advies op maat van AEDvoordelig.nl

Wanneer u vragen heeft over acties, aanbiedingen of pakketten, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op via mail verkoop@aedvoordelig.nl of ons servicenummer 088-233 6000.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

 

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig.nl

AED voordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: 088-233 6000 (buiten Nederland +31 88 233 6000) of verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting