Waarom AEDzeker?

Een reanimatie komt altijd overwachts en uw AED kan het verschil maken. Bij een reanimatie moet uw AED u juist begeleiden, het hartritme goed analyseren en de levensreddende schok afgeven. Goed onderhoud is daarom van groot belang. Met een AEDzeker® service- en onderhoudscontract van AEDvoordelig heeft u alles goed geregeld.

Helpdesk:

Ons AED-serviceteam is 24/7 voor u bereikbaar na een inzet of bij een stroring van uw AED. We bespreken met u de situatie en maken een afspraak met u om uw AED weer snel in orde te maken.

Nazorg na inzet:

Na inzet van een AED ontvangt u van ons gratis nieuwe elektroden.

Jaarlijkse keuring:

Jaarlijks komt een van onze servicemedewerkers naar u toe voor een uitgebreide controle en onderhoudsbeurt van uw AED. Tijdens deze inspectie controleren we uw AED met behulp van een uitgebreide checklist. Vanzelfsprekend controleren we de staat van de elketroden en van de accu. Daarnaast testen we uw AED op werking van het protocol, juiste analyse en werkelijk schokvolume. Ook verzorgen we software updates van uw AED.

Continuïteitsgarantie:

Na een inzet of bij een stroing van uw AED, zorgen we binnen 24 uur voor onderhoud of tijdelijk een vervangende leen-AED als dat nodig is. U hebt dus altijd de beschikking over een werkende AED.

Gratis verlengde garantie tot 10 jaar:

Bij alle AEDzeker servicecontracten ontvangt u een verlengde garantie tot 10 jaar op uw AED. Mocht uw AED defect gaan, dan ontvangt u direct een vervangende AED

Leen-AED bij storing of na inzet & een vervangende AED na diefstal:

Storing aan uw AED? Geen zorgen tijdens reparatie/controle ontvangt u een leen-AED zodat u altijd een werkende AED tot uw beschikking heeft.

De kans dat uw AED wordt gestolen is zeer klein, mocht dit toch gebeuren dan ontvangt u gratis een vervangende AED.

 

Servicecontract mogelijkheden
 1. Eenmalige servicebeurt AED
  AEDvoordelig Eenmalige servicebeurt AED
  147,15 135,-
 2. AEDzeker® All-in
  AEDvoordelig AEDzeker All-in
  321,55 295,-
 3. AEDzeker Plus

  meest gekozen

  AEDvoordelig AEDzeker Plus
  Vanaf 163,50 150,-
 4. AEDzeker Basis
  AEDvoordelig AEDzeker Basis
  Vanaf 59,95 55,-