Waarom AEDzeker®?

Een reanimatie komt altijd overwachts en uw AED kan het verschil maken. Bij een reanimatie moet uw AED u juist begeleiden, het hartritme goed analyseren en de levensreddende schok afgeven. Goed onderhoud is daarom van groot belang. Met een AEDzeker® service- en onderhoudscontract van AEDvoordelig heeft u alles goed geregeld.

Helpdesk:
Ons AED-serviceteam is 24/7 voor u bereikbaar na een inzet of bij een stroring van uw AED. We bespreken met u de situatie en maken een afspraak met u om uw AED weer snel in orde te maken.

Nazorg na inzet:
Voor iedere hulpverlener is een reanimatie meemaken een heftige ervaring. Na een reanimatie kunt u 24/7 contact met ons serviceteam opnemen. We bespreken met u wanneer we naar u toe komen en we nemen samen met u de reanimatie door, zodat u dit goed kunt afsluiten. Daarnaast lezen we de AED uit en dragen we de ECG-gegevens over aan de behandeld arts, als dat nodig is. Ook maken we uw AED weer direct gebruiksklaar. De nieuwe elektroden ontvangt u gratis van ons.

Jaarlijks onderhoud:
Jaarlijks komt een van onze servicemedewerkers naar u toe voor een uitgebreide controle en onderhoudsbeurt van uw AED. Tijdens deze inspectie controleren we uw AED met behulp van een uitgebreide checklist. Vanzelfsprekend controleren we de staat van de elketroden en van de accu. Daarnaast testen we uw AED op werking van het protocol, juiste analyse en werkelijk schokvolume. Ook verzorgen we software updates van uw AED.

Gecertificeerd onderhoud met het AED Keurmerk:
Jaarlijks testen en keuren we uw AED volgens de richtlijnen van het AED Keurmerk instituut. We onderhouden uw AED conform een beproefd protocol en dat garandeert een goede betrouwbare werking van uw AED.

Continuïteitsgarantie:
Na een inzet of bij een stroing van uw AED, zorgen we binnen 24 uur voor onderhoud of tijdelijk een vervangende leen-AED als dat nodig is. U hebt dus altijd de beschikking over een werkende AED.

Gratis verlengde garantie tot 10 jaar:
Bij alle AEDzeker® servicecontracten ontvangt u een verlengde garantie tot 10 jaar op uw AED. Mocht uw AED defect gaan, dan ontvangt u direct een vervangende AED.

Gegarandeerde inruilkorting:
Als de AED waarvoor u een AEDzeker® Plus of All-in servicecontract heeft, aan vervanging toe is, ontvangt u een gegarandeerde inruilkorting op een nieuwe AED. Voor ieder jaar dat u gebruik heeft gemaakt van een AEDzeker® Plus of All-in servicecontract, ontvangt u €25,- inruilkorting op de nieuwe AED

 

 

Servicecontract mogelijkheden
 1. AEDzeker Plus

  meest gekozen

  AEDvoordelig AEDzeker Plus
  Vanaf 163,50 150,-
 2. AEDzeker® Basis
  AEDvoordelig AEDzeker Basis
  Vanaf 59,95 55,-