AED onderdelen bij AEDvoordelig gratis na een inzet

Bij AEDvoordelig staat het redden van een mensenleven voorop. Daarom vergoed AEDvoordelig na inzet van een AED, aangekocht bij AEDvoordelig, de elektroden en zo nodig de batterij(en).gratis aed onderdelen na inzet

Er bestaat een regeling waarbij de kosten na een inzet vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar. Daarbij moet de hulpverlener die de AED heeft gebruikt voor het redden van een slachtoffer dit verhalen via het slachtoffer of via de familie. Dit is geen eenvoudige en soms zelfs onmenselijke procedure om een vergoeding te krijgen voor gemaakte kosten. AEDvoordelig vindt dat deze extra kosten of lastige procedures geen belemmering mogen zijn om een AED aan te schaffen. Daarom krijgt u na een inzet met een AED van AEDvoordelig nieuwe elektroden en nieuwe batterij(en), als dit nodig is, toegestuurd.

Heeft u met uw AED een inzet gehad dan belt u 0800-233 6000 zodat we u verder kunnen helpen na de inzet. Er komt meer kijken na een inzet dan alleen nieuwe elektroden of batterijen vervangen ook daarbij helpen wij u graag!

Voorwaarden vervangende onderdelen na een inzet:

  • Het is van belang na een inzet de gegevens door te geven via 0800-2336000, zodat er na controle direct kan worden overgegaan tot verzending van vervangende onderdelen.
  • Na een inzet worden de elektroden vervangen die gebruikt zijn, dus òf volwassen elektroden òf kinderelektroden.
  • Na een inzet wordt bekeken of het nodig is de batterij te vervangen. In het geval dat de batterij leeg is of te ver leeg is voor een volgende inzet wordt deze uiteraard vervangen.
  • Het gaat alleen om AED’s die aangekocht of in onderhoud zijn bij AEDvoordelig.
  • De vervangende onderdelen worden verzonden via Post.nl, normaliter worden de spullen dan direct de volgende werkdag bezorgd. Zodat de AED weer compleet is voor gebruik.
  • Mocht blijken dat na een inzet van uw AED onderdelen niet meer beschikbaar zijn dan wordt gezocht naar de beste oplossing voor u.
  • Deze regeling is bedoeld voor particulieren en organisaties waarbij primair een AED nodig is voor noodsituaties en niet voor professionele hulpleners. Ziekenhuizen, huisartspraktijken, hulpdiensten, zorginstellingen en overheidsdiensten zijn uitgesloten daar zijn gebruik kunnen maken van een gereserveerd bedrag voor vervangende materialen.
  • Om een AED te allen tijde inzetbaar te hebben is het van belang zo spoedig mogelijk na een inzet te bellen, zeker binnen één week, om uw vervangende onderdelen toegestuurd te krijgen.

Heeft u vragen over deze regeling, of wilt u een AED bestellen? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze!

Bel 088-2336000 of mail met info@AEDvoordelig.nl