AED online kopen

Elke AED (Automatische Externe Defibrillator) heeft hetzelfde doel: een fibrillerend hart (met als gevolg een hartstilstand) defibrilleren met een stroomschok. De verschillen tussen de AED’s zijn echter groot en er zijn verschillende AED leveranciers die online de verschillende merken AED's verkopen.

Een AED online kopen

Een AED is zeer gemakkelijk online te kopen. U kunt deze makkelijk zelf bestellen en vaak kan de AED dan ook snel geleverd worden. Wanneer u online een AED wilt kopen dan ziet u op de website zelf welke AED's er in de markt zijn en kunt u vaak zelf ook op een makkelijke manier de verschillen van de AED's zien of een vergelijking tussen de AED's uitvoeren.

Welke AED past bij u?

Bij het kopen van een AED is het belangrijk om te weten op wat voor een locatie de AED komt te staan. Zo is het bijvoorbeeld handig om in een vochtige omgeving een AED te kiezen met een hoge IP-waarde. De belangrijkste eigenschappen van een AED om bij aankoop naar te kijken zijn: 

 1. Aankoopprijs van de AED
 2. Onderhoudskosten
 3. Half- of volautomaat
 4. Reanimatie feedback
 5. LCD scherm
 6. Kinderreanimatie
 7. Meertalige AED
 8. IP-waarde

Deze eigenschappen zijn per AED verschillend en het is daarom goed om te weten wat uw AED nodig heeft. Lees daarom deze pagina over 'welke AED bij u past' goed door, zodat u de juiste keuze maakt.

Hulp bij online aankoop

Wanneer u op onze website aan het kijken bent naar een AED, dan helpen we u graag verder wanneer u zelf even niet weet welke keuze te maken. U kunt dan telefonisch contact met ons opnemen via: 088-2336033 of u kunt uw vraag via de chat, WhatsApp of e-mail stellen: verkoop@aedvoordelig.nl. Samen met u gaan we dan kijken naar een passend advies voor de juiste AED.

Samengestelde pakketten

Op onze website hebben we om u te helpen al mooie pakketten samengesteld zodat u makkelijk kunt kiezen voor een AED of een combinatie pakket met binnen- of buitenkast erbij. Onderstaand ziet u al een kleine selectie.

Een kleine greep uit het assortiment AED pakketten
 1. Smarty Saver AED Volautomaat
  Ami Italia Smarty Saver AED Volautomaat
  979,91 899,-
 2. Smarty Saver AED Halfautomaat
  Ami Italia Smarty Saver AED Halfautomaat
  979,91 899,-
 3. Primedic HeartSave YA Volautomatische AED. Met geel lipje voor elektroden aan de achterkant en statusindicator OK.
  Primedic Primedic HeartSave YA volautomaat
  1.738,55 1.595,-
 4. Primedic Heartsave Y AED Halfautomaat. Met geel lipje aan de achterkant voor de elektroden en statusindicator OK.
  Primedic Primedic HeartSave Y halfautomaat
  1.738,55 1.595,-

 

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op via:088-2336033  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

Heeft u vragen over een storing aan uw AED of onderhoud aan uw AED? Bel: 088-2336000 of stuur ons een e-mail: service@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig ondersteunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

FD Gazellen winnaar 2018, 2019 en 2020