Nieuw in ons assortiment zijn twee AED buitenkasten van het merk Sixcase, namelijk de SC1230 en de SC1240. De kasten zijn gemaakt van RVS en afgewerkt met een sterke coating. Deze corrosiebestendige materialen zorgen voor een optimale bescherming van de AED.

Kenmerken Sixcase SC1230 en SC1240Sixcase Sc1230 Sc1240

De kasten zijn uitgevoerd met een elektrisch verwarmingselement, actieve ventilatie, ledverlichting en een slagvast zichtvenster. Het unieke aan deze kasten is dat deze volledig geïsoleerd zijn, waardoor ze minder stroom verbruiken dan andere AED kasten en de AED beschermen tegen extreme temperaturen 20oC. De kasten moeten aangesloten worden op 230V, zodat de bijgeleverde adapter deze transformeert naar 24V.
De kasten zijn verkrijgbaar in de kleuren: geel, grijs en groen.

Verschil SC1230 en SC1240

De SC1230 is een kast die niet afgesloten kan worden met een slot. De kast kan geopend worden door middel van een draaiknop. De SC12140 beschikt wel over een 3 cijferig pincodeslot. Dit slot zit niet aan stroom gekoppeld, waardoor het ook bij stroomuitval altijd blijft functioneren. Na opening van de beide kasten knippert er rode ledverlichting en klinkt er een luid alarm.

Mogelijkheid tot ombouwen slot

Uniek voor deze kast is dat het mogelijk is om de SC1230 kast zonder slot later eventueel om te bouwen naar een kast met pincodeslot , de SC1240. Mocht er dus getwijfeld worden of een kast met slot nodig is dan kan de SC1230 altijd omgebouwd worden mocht de behoefte naar een slot op de kast er toch zijn.

AEDvoordelig is de eerste die deze nieuwe kasten in het assortiment heeft en zijn zeer te spreken over deze nieuwe kasten van Sixcase. Mocht u meer informatie willen over deze kasten neem dan contact op via verkoop@aedvoordelig.nl of bel 088-2336000.