Philips HS1 AED

De Philips HS-1 AED (artikel nummer M5066A) is een uiterst gebruiksvriendelijke en betrouwbare defibrillator en in niet voor niets al vele jaren de meest verkocht AED is wereldwijd.

Midden op de Philips HS-1 zit een doorzichtige cassette met daarin de elektrodes (M5071A of M5072A). Door het trekken aan de groene hendel komend de AED-elektroden uit de verpakking. Het is goed om te weten dat de AED-elektroden van de HS-1 vacuüm verpakt zijn. Na het trekken aan de hendel wordt het vacuüm verbroken en zijn de elektroden klaar voor gebruik.

Bij AEDvoordelig worden we echter regelmatig gebeld door klanten die uit nieuwsgierigheid ook een keer aan de hendel hebben getrokken om te kijken wat er gebeurt. Na een bepaalde periode signaleert de Philips HS-1 dat het vacuüm verbroken is en geeft deze de foutmelding “vervang elektrode”. Het advies van AEDvoordelig is dan ook: Trek alleen aan de groene hendel in geval van nood. Als het vacuüm is verbroken moeten de AED-elektroden vervangen worden.

De Philips AED-elektroden voor de HS-1 gaan twee jaar mee. Wilt u toch een keer kijken hoe mooi dit systeem van Philips werkt. Probeer het dan eens uit met een set oude elektroden.