Garantie op AED's en accessoires

Op bijna alle producten die AEDvoordelig levert is fabrieksgarantie van toepassing. Bij AED's kan de garantie periode variëren van 2 tot 10 jaar, afhankelijk van het merk en model. Op de meeste reserve onderdelen heeft u geen garantie, met uitzondering van enkele accu's. Garantiegeval of niet, wij proberen bij een defect altijd zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen zodat u een tevreden klant blijft! 

Mocht een product dat u bij AEDvoordelig heeft gekocht, onverhoopt defect raken en nog in de garantie periode zitten, dan zullen wij ons uiterste best doen om het defect zo snel mogelijk te verhelpen. Als het product bij ontvangst defect blijkt, betekend dit meestal dat u direct een vervangend product krijgt toegestuurd. In sommige gevallen zal een reparatie het defect verhelpen. Heeft u het product al langer in uw bezit en is er een probleem geconstateerd, dan kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen om te bespreken wat de beste oplossing is. Bel ons op 088-2336033.

Wilt u aanspraak maken voor garantie, of wilt u een defect melden? Stuur uw verzoek per e-mail verkoop@aedvoordelig.nl of per post naar:

AEDvoordelig

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Nederland

Gelieve de volgende gegevens mee te sturen:

- Een omschrijving van het defect en indien van toepassing het garantieverzoek;
- Het bestelnummer of factuurnummer van de betreffende bestelling;
- Indien beschikbaar: het serienummer van het product
- Contact persoon en contactgegevens;
- Een omschrijving van de gewenste correctieve actie;
- Eventueel het product waarop de klacht betrekking heeft met RMA nummer als u dat heeft.

Bij onduidelijkheden over de garantie van uw product of bij vragen over de mogelijkheden voor reparatie kunt u het best even contact met ons opnemen via verkoop@aedvoordelig.nl of op 088-2336033.
 
Onze garantieregeling overschrijft nooit uw wettelijke rechten als consument.