Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Hoe retourneren?

We hopen natuurlijk dat het nooit nodig is, maar mocht u om een of andere reden niet tevreden zijn met het geleverde artikel, laat ons dat dan snel weten! Uiteraard hanteren wij alle richtlijnen zoals deze in de Wet Verkoop op Afstand staan beschreven.

Artikelen kunt u altijd binnen 14 kalenderdagen, en zelfs zonder opgaaf van reden naar ons terugsturen. Gelieve daarbij een notitie te voegen, met:

- uw persoonsgegevens
- het bestelnummer van uw bestelling 
- een omschrijving van de artikelen die u wilt terugsturen
- het gewenste artikel dat u wilt ontvangen (ander type, etc.)

Met deze gegevens kan ons magazijn de retourzending goed verwerken. De kosten voor het retour sturen komen voor uw rekening, zorgt u er daarom voor dat uw zending voldoende wordt gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet door ons aangenomen.

Het retouradres waar u uw artikelen naar terug kunt sturen, is:

AEDvoordelig.nl

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Indien van toepassing zullen we het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten van de heenzending binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

Aanvullende opmerkingen:

  1. Indien het retour gestuurde product is beschadigd door de consument, dan kunnen wij kosten hiervoor in rekening brengen.
  2. Ook de service abonnementen kunnen herroepen worden. De kosten voor de periode dat de consument het abonnement heeft gebruikt (maximaal 14 dagen) kunnen in rekening worden gebracht.
  3. De consument kan, indien gewenst, gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping.