“Eigenlijk gek dat u uw brandblussers (verplicht) ieder jaar laat keuren en dat een complex apparaat als een AED maar stilletjes is de hoekje blijft hangen….”

Praktisch iedere AED heeft een ingebouwde zelftest en geeft via een led lampje of piepje een signaal af als er iets mis is met de AED. Toch blijkt dat dit signaal vaak niet door de omgeving wordt opgepikt of dat er niks mee gebeurt. In de praktijk komt onze service medewerker nog wel eens tegen dat de batterij uit de AED in gehaald omdat “hij zo vervelend aan het piepen was”. Daarnaast gebeurt het ook regelmatig dat de zelftest aangeeft dat de AED in orde is, terwijl dit eigenlijk niet zo is. Daarom werkt AEDvoordelig met een unieke externe AED simulator. Deze stelt de AED op de proef, alsof er een reanimatie is en meet de kracht van de schok die de AED werkelijk afgeeft.Keuringssticker AED

Na de test ontvangt u een keuringsrapport en wordt de AED voorzien van het landelijk en onafhankelijk AED keurmerk.

Indien nodig vervangt de service medewerker direct de AED batterij, de AED elektrode en controleert hij of er nieuwe software beschikbaar is.

Voor €150,- per jaar heeft u onder andere een jaarlijkse keuring, 24 uurs service, directe vervanging na een inzet, diefstal of defect. Leer meer over AEDzeker® op onze site .