Ambu Mark IV Volwassenen beademingsballon

Latexvrije herbruikbare beademingsballon voor handmatige beademing van volwassenen en kinderen.

  • Gratis verzending
  • Herbruikbaar
  • Professionele kwaliteit
304,92 252,-

Wat je kan verwachten:

  •  Gratis  verzending vanaf 20,-
  •  24/7 Service
  •  Klantenbeoordeling 9,2
  •  Scherp aanbod
Productinformatie
De Ambu Mark IV is verkrijgbaar in twee afmetingen:
  1. De Ambu Mark IV Volwassene, ontworpen voor manuele ventilatie van volwassenen en kinderen met een lichaamsgewicht met als ondergrens ongeveer 15 kg (3 jaar),
  2. Ambu Mark IV Baby voor zuigelingen en kinderen met een lichaamsgewicht met als bovengrens ongeveer 20 kg (4-5 jaar).
Het unieke Ambu dubbele wand concept onderscheidt duidelijk de echte Ambu ballon van alle andere manuele beademingsapparaten. Het dunne buitenovertrek geeft de gebruiker een zeer goed 'vingertop' gevoel voor hoeveel druk benodigd is, terwijl de binnenballon met zijn luchtgaten snelle terugslag voor optimaal slagvolume mogelijk maakt. Dit geeft u complete controle over de hoeveelheid druk die aan de patiënt gegeven wordt en maakt, indien nodig, kunstmatige ademhaling met snelle frequenties mogelijk. Nog een uniek effect van de Ambu dubbele wand is dat de elasticiteit van de buitenovertrek de druk in de luchtwegen beperkt om boven ongeveer 7 kPa (70 cm H2O) te stijgen gedurende bediening van de Ambu Mark IV Volwassene met één hand.
 
Zowel Mark IV Volwassene en Baby zijn 100 % latexvrij. Het slanke ontwerp en kristalheldere behuizing die het unieke éénkleps ventiel bevat, maken onbelemmerde observatie van de werking van het ventiel mogelijk en vergemakkelijken het zicht en de controle op de luchtstroom naar de patiënt. De Ambu Mark IV Baby is voorzien van een drukbegrenzingsventiel dat opent als de druk in het ventiel ongeveer 4.0 kPa (40 cm H2O) bereikt. Indien meer druk benodigd is, kan de begrenzing gemakkelijk uitgeschakeld worden door op het aangehechte blokkeerkapje te drukken.
 
De Ambu Mark IV Volwassene is voorzien van een geïntegreerde handgreep die vasthouden vergemakkelijkt en in staat stelt uniforme compressies uit te voeren in alle noodhulp situaties, zelfs in natte omstandigheden - en voor gebruikers met kleine handen.
Het Ambu Mark IV Baby beademingsapparaat heeft een ergonomisch ontwerp dat optimaal in de handpalm past. U kunt het voor lange tijdsperioden comfortabel vasthouden zonder optreden van handvermoeidheid.
 
Beide afmetingen zijn voorzien van een draaimechanisme tussen het patiëntventiel en het masker; hierdoor is het mogelijk om van positie te veranderen of van hand te wisselen zonder ventilatie van de patiënt te onderbreken.

! let op, wordt geleverd zonder zuurstofreservoir. 

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer 304002000
Merk Ambu
Garantietermijn 2 jaar garantie
EAN 8719425470436
Deze wordt het ...
Ambu Mark IV Volwassenen beademingsballon

Ambu Mark IV Volwassenen beademingsballon

304,92 252,-