Ambu SPUR II met controleventiel Beademingsapparaat 12 stuks

Beademingsapparaat, ideaal bij uw AED!

  • Geen verzendkosten
  • Voor volwassen patiënten
  • Disposable beademingsapparaat
235,83 194,90

Wat je kan verwachten:

  •  Gratis  verzending vanaf 20,-
  •  24/7 Service
  •  Klantenbeoordeling 9,2
  •  Scherp aanbod
Productinformatie
Plus-en minpunten
  • Met controle ventiel. Bij een masker met controle ventiel kan je lucht uit het masker laten of bijvullen.

AMBU SPUR II disposable beademingsballon. Ideal als toevoeging bij uw AED!

De Ambu SPUR II (Beademingsapparaat voor een enkele patiënt) is ontworpen voor manuele ventilatie van volwassenen. (kinder- en jeugdmaten zijn op aanvraag ook leverbaar)

Ambu SPUR II is het enige beademingsapparaat dat vervaardigd is van SEBS materiaal in plaats van PVC. Dit klasseert Ambu SPUR II als veilig voor het milieu en volledig voor éénmalig gebruik, hierdoor elk risico van kruisinfectie uitsluitend. Tevens is de Ambu SPUR II latexvrij. Het unieke eenklepsventiel heeft zijn betrouwbaarheid bewezen gedurende meer dan 20 jaar gebruik in noodhulp en in ziekenhuizen. Het kristalheldere ventielhuis verschaft onbelemmerd zicht op de werking van het ventiel en het slanke ontwerp vergemakkelijkt zicht op het masker.

De Ambu SPUR II verschaft gebruikers uitzonderlijke tactiele en visuele feedback gedurende resuscitatie. De ballon reageert snel, met minimale mechanische weerstand - sommigen zeggen zelfs dat de ballon een natuurlijke verlenging van de hand is. 

De gerieflijke handgreep vergemakkelijkt vasthouden van het toestel en, indien nodig, een patiënt te ventileren met slechts één hand. En het kenmerkend ontwerp verschaft optimaal slagvolume met perfecte terugslag - en is toch kleiner en lichter dan de meeste andere toestellen voor eenmalig gebruik.

Ook heeft de Ambu SPUR II een unieke vorm die klein en gemakkelijk vast te houden is, maar toch voorziet in optimaal slagvolume met slechts een hand. De ballon zelf is dun en reageert soepel en ons SafeGrip™ oppervlak verzekert dat de Ambu SPUR II stevig samengeknepen kan worden. 

Een stijve en zware ballon kan snel spierkramp en schouderpijn veroorzaken. Daarom is de Ambu SPUR II het lichtste, meest flexibele toestel ooit. En de ingebouwde handgreep vergemakkelijkt vasthouden en bedienen, zelfs als de gebruiker zeer kleine handen heeft.

Deze AMBU ballon wordt geleverd met bijpassend masker maat 5 voor volwassenen.

Controleventiel

Het controle ventiel zit op het masker. Bij een masker met controle ventiel kan je lucht uit het masker laten of bijvullen
De rand van het masker is met lucht gevuld. Met het controle ventiel kun je dus lucht uit de rand laten of deze weer bijvullen.

De Ambu Spur II is direct klaar voor gebruik

Zo gebruikt u de Spur II in 3 stappen:

1. Open de plastic verpakking

2. Ballon uitvouwen

3. Beschermfolie van mondstuk halen en deze op de ballon vastzetten

Klaar!

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer 325021000
Merk Ambu
EAN 8719425470634
Downloads

Downloads Handleidingen

Deze wordt het ...
Ambu SPUR II met controleventiel Beademingsapparaat 12 stuks

Ambu SPUR II met controleventiel Beademingsapparaat 12 stuks

235,83 194,90