Life-Point Elektroden

Bestemd voor de Life-Point Pro AED.

Informeer naar de levertijd.

 

  • Elektroden THT november 2021
83,93 77,-

Wat je kan verwachten:

  •  Gratis  verzending vanaf 20,-
  •  24/7 Service
  •  Klantenbeoordeling 9,2
  •  Scherp aanbod
Productinformatie

De elektroden zijn uitsluitend bestemd voor de Life-Point Pro AED.

Life Point Elektroden

Deze elektroden zijn gemaakt voor de Life-Point Pro AED. Geschikt voor gebruik op volwassenen. Deze pads zijn eenvoudig in de AED te pluggen. De pads zijn goed verpakt, en makkelijk uit te verpakking te halen door de scheurrand. Deze plakelektroden worden standaard geleverd bij de Life-Point AED. Na 2 jaar dient u deze te vervangen voor een optimale werking. 

Elektroden bestemd voor Life-Point AED

De Life-Point Pro AED is zeer eenvoudig te gebruiken en door iedereen te bedienen. De halfautomatische AED geeft Nederlandse instructies. Op de voorkant van de AED staan de drie stappen. Door de stappen te volgen en te luisteren naar de gesproken aanwijzingen, worden hulpverleners begeleid. Een metronoom geeft het juiste ritme aan voor de hartmassage. De Life-Point Pro AED en de batterij hebben beide 5 jaar garantie. De AED is uitgerust met een pacemakerdetectie en er kunnen kinderpads geleverd worden. De prijs van deze AED is zeer vriendelijk. Twee minpuntjes: geen FDA-toetsing en geen pre-connected elektrode. Als u dit voor lief neemt en niet te veel geld uit wilt geven aan een AED, dan is de Life-Point AED Pro een goede keuze.

Vragen?

Heeft u vragen over de Life-Point Elektroden? Wilt u meer weten over AED's of AED benodigdheden? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice: 088- 233 6000 of mail ons op info@aedvoordelig.nl Wij staan u graag te woord!

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer Electropad V1
Merk Life-Point
Levensduur elektrode 2 jaar
Geschikt voor model Life-Point Pro AED
Volwassen of kind Volwassen
EAN 8719425472522
Suggesties voor bij uw aankoop
  1. AED Reanimatieset
    AEDvoordelig AEDvoordelig Reanimatieset
    19,36 16,-
Deze wordt het ...
Life-Point Elektroden

Life-Point Elektroden

83,93 77,-