Prestan accessoires

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Accessoires
 1. Faceshields 4 items
 2. Gezichtshuid 4 items
 3. Longen/ luchtwegen 4 items
 4. Vervangingsonderdeel 4 items
Meting
 1. Compressiediepte 1 item
 2. Geen meting 7 items
Patiëntgroep
 1. Baby 4 items
 2. Kind 4 items
 3. Volwassen 6 items
 1. Prestan baby faceshields 50 stuks
  Prestan Prestan baby faceshields 50 stuks
  Baby
  27,83 23,-
 2. Prestan kind faceshields 50 stuks
  Prestan Prestan kind faceshields 50 stuks
  Kind
  27,83 23,-
 3. Prestan Faceshields volwassen-kind 50 stuks
  Prestan Prestan volwassen faceshields 50 stuks
  Volwassen
  27,83 23,-
 4. Prestan Compression Kit reanimatietorso
  Prestan Prestan Compression Kit reanimatietorso
  Volwassen
  26,62 22,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Prestan Reanimatiepop Accessoires

Voor de Prestan reanimatiepoppen zijn er vervangende longen en faceshields verkrijgbaar. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de faceshields kunnen meerdere cursisten met dezelfde reanimatiepop trainen, zonder dat de longen steeds vervangen moeten worden.

Voor de Prestan baby, kind en volwassen poppen zijn er vervangende huiden verkrijgbaar voor hoofd en torso. Door de huid te vervangen kan de reanimatiepop er weer als nieuw uitzien.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de accessoires voor de Prestan reanimatiepoppen, dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending v.a. 20,- ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

Kom in actie voor de Hartstichting!