Female accessory 4-pack, lichte huid

Het Prestan Female accessory voor vrouwen is ontworpen om de dialoog aan te moedigen, barrières te doorbreken en gendervooroordelen bij reanimatietoediening en -training te elimineren.

  • Te gebruiken op Prestan reanimatietorso's
  • Geeft reanimatietorso een vrouwelijk lichaam
95,59 79,-

Wat je kan verwachten:

  •  Gratis  verzending vanaf 20,-
  •  24/7 Service
  •  Klantenbeoordeling 9,2
  •  Scherp aanbod
Productinformatie

Het nieuwe Female accessory is verkrijgbaar als medium- en dark skin en te bevestigen op alle Prestan reanimatietorso's. zowel volwassenen, 2000 series, kind en ultralite reanimatietorso's. Het accessoire is stevig vast te haken aan beide zijden van de buitenste laag van de torso.

Het realistisch ogende Female accessory is gemaakt van materiaal vergelijkbaar met polyamide. Ze worden verkocht in verpakkingen van vier (4) in een hersluitbare polybag. Voor reiniging en desinfectie raadt PRESTAN aan om met de hand te wassen in koud water met een mild reinigingsmiddel en vervolgens op te hangen om te drogen. Dit product mag NIET machinaal gewassen of gedroogd worden. Wasmiddel met bleekmiddel kan schadelijk zijn en wordt niet aanbevolen bij het reinigen van dit product.

Het PRESTAN-accessory voor vrouwen is ontworpen om de dialoog aan te moedigen, barrières te doorbreken en gendervooroordelen bij reanimatietoediening en -training te elimineren. Door in reanimatie- en AED-training gebruik te maken van de Female accessoire, bouwen cursisten vertrouwen op en zullen de overlevingspercentages van reanimatie bij vrouwen aanzienlijk toenemen in een echte noodsituatie.

Het vrouwelijke accessory valt niet onder de garantie van PRESTAN, tenzij er sprake is van een fabrieksfout.

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer PP-FA-4-MS
Merk Prestan
Patiëntgroep Volwassene
EAN 8719425476995
Deze wordt het ...
Female accessory 4-pack, lichte huid

Female accessory 4-pack, lichte huid

95,59 79,-