DefiSign Life AED-Halfautomaat-NL/ENG/DE

- De nieuwste AED van producent Schiller

- Ideaal in drukbezochte ruimtes

- Nu met gratis AEDzeker All-in servcice

 • Gratis verzending
 • Snelle levering
1.252,41 1.149,-

Wat je kan verwachten:

 •  Gratis  verzending vanaf 20,-
 •  24/7 Service
 •  Klantenbeoordeling 9,2
 •  Scherp aanbod
Productinformatie
Plus-en minpunten
 • Hoge classificatie (IP55) tegen binnendringing van stof en water
 • Reanimatiebegeleiding
 • Meertalig, standaard: Nederlands/ Engels/ Duits
 • 10 jaar garantie
 • Geen FDA keurmerk

De DefiSign AED start automatisch op wanneer de klep aan de voorzijde geopend wordt. Er worden direct gesproken instructies gegeven. Naast de gesproken instructies worden de reanimatiestappen ook aangeduid met pictogrammen en de actuele stap wordt op de AED gemarkeerd met een knipperend ledlampje. Hierdoor is deze AED erg gebruiksvriendelijk. De AED is meertalig en wordt standaard met Nederlands/ Engels/ Duits geleverd, andere combinaties zijn op aanvraag mogeljik. 

De elektroden zijn in één oogopslag zichtbaar en zijn reeds bevestigd in de AED. De plakkers kunnen direct op de ontblote borstkas van het slachtoffer geplakt worden. Hierdoor worden er kostbare seconden bespaard. De elektroden van deze AED hebben een levensduur van 2,5 jaar. De DefiSign AED houdt zelf de houdbaarheid van de elektroden bij. Wanneer de houdbaarheidsdatum bijna verlopen is, geeft het apparaat aan dat de elektroden vervangen dienen te worden. De levensduur van de batterij is 6 jaar, hierdoor zijn de onderhoudskosten van deze AED zeer schappelijk.

Voor kinderreanimatie dienen speciale kinderelektroden gebruikt te worden. Deze kunnen aan de achterzijde van de AED bewaard worden. Bij het gebruik van kinderelektroden wordt het energieniveau van de schok aangepast aan het kleinere lichaam. Hierdoor is de DefiSign Life AED inzetbaar voor iedere doelgroep; van kind tot volwassene. De kinderelektroden hebben eveneens een levensduur van 2,5 jaar.

Klaar voor gebruik?

Niet alleen de elektroden zijn in één oogopslag zichtbaar. Door middel van diverse led-lampjes, aan de voorzijde van het apparaat, kunt u eenvoudig zien of uw DefiSign Life AED klaar voor gebruik is. Knippert de status indicator aan de rechterzijde groen? Dan is uw AED gereed voor een noodgeval. Brandt één van de vier lampjes aan de linkerzijde? Dan dient u actie te ondernemen. In de handleiding kunt u exact terugvinden welk lampje, welke actie vereist. In de meeste gevallen zal de houdbaarheid van de elektroden en/of batterij verlopen zijn.

Door zijn hoge stof-en waterdichtheid kan de AED zowel binnen als buiten gehangen worden. Let er wel op dat bij buitenplaatsing gebruik wordt gemaakt van een geschikte buitenkast.

Zeer lange garantie biedt betrouwbaarheid

De DefiSign Life AED wordt geleverd met 10 jaar garantie. Hierdoor wordt een lange en betrouwbare levensduur van uw apparaat gegarandeerd. De Life AED onderscheidt zich hiermee van andere AED’s.

Komt de AED in een internationale omgeving te hangen? Bijvoorbeeld een groot kantoor, station of vakantiepark? Dan biedt de DefiSign Life AED ook hier een uitstekende oplossing voor. Met slechts één druk op de taalknop kan de spraak gewijzigd worden. Ook tijdens de reanimatie.
De DefiSign Life AED wordt geleverd met drie verschillende talen. De standaard talenset bestaat uit: Nederlands, Engels en Duits. Voor een andere talenset kan er navraag gedaan worden naar de mogelijkheden.

Opmerking: deze AED heeft geen FDA-toetsing en is nieuw op de markt dus moet zich nog in de praktijk bewijzen. De producent Schiller is een goede maar kleine AED fabrikant.

Standaard meegeleverd
 • DefiSign Life AED (NL/ENG/DE)
 • DefiSign Life elektrodenset
 • DefiSign Life batterij
 • Handleiding

Bij AED voordelig ontvangt u tevens gratis bij uw bestelling:

 • 1 jaar AEDzeker® service
 • AED rescue kit met volwaardig beademingsmasker
 • AED sticker set
 • Kiss of life compact beademingsmasker
Indruk van de AED specialist

“Defisign AED’s worden geproduceerd door Schiller uit Zwitserland. Schiller is een relatief kleine speler op de AED-markt en vooral bekend van de kleinste AED: de Schiller Easy-port. Met de Defisign AED probeert Schiller de markt van “goedkopere AED’s” aan te boren. De AED is in de zomer van 2017 op de markt gekomen en onze eerste indruk is goed (zeker voor het prijssegment). De mensen die deze AED hebben ontwikkeld hebben verstand van zaken en tientallen jaren ervaring (iets wat we van andere AED’s fabrikanten in dit prijssegment niet altijd kunnen zeggen helaas). De AED heeft geen FDA-keurmerk wat natuurlijk niet wil zeggen dat deze niet betrouwbaar is, maar een FDA-keurmerk geeft wel een extra zekerheid op dit vlak. De AED is drietalig wat ideaal is voor internationale bedrijven. Kortom: een prima prijs- /kwaliteit verhouding maar wel nog een AED en merk die zich nog moeten bewijzen in de markt.”

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer DS-12s
Gewicht 2.5
Merk DefiSign
Garantietermijn 10 jaar garantie
Afmetingen (cm) 31x25.5x10
Half-/ volautomaat Halfautomaat
Inclusief tas
Levensduur batterij 6 jaar
Levensduur elektrode 2 jaar
Metronoom
Meting Geen meting
EAN 8719425474397
Total cost of ownership per jaar € 142,50
FDA keurmerk
IP-waarde IP55
LCD scherm
Reanimatie Feedback
AED Type Life AED halfautomaat
Deze wordt het ...
DefiSign Life AED-Halfautomaat-NL/ENG/DE

DefiSign Life AED-Halfautomaat-NL/ENG/DE

1.252,41 1.149,-