Ambu accessoires

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Nu winkelen per
 1. Accessoires Tas/ koffer Dit item verwijderen
Winkelmogelijkheden
Accessoires
 1. Armen/ benen 2 items
 2. Feedback elektronica 1 item
 3. Gezichtshuid 3 items
 4. Kleding 2 items
 5. Longen/ luchtwegen 5 items
 6. Tas/ koffer 1 item
 7. Vervangingsonderdeel 2 items
 1. Ambu Man tas / mat
  Ambu Ambu Man tas / mat
  256,52 212,00
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Ambu Reanimatiepop Accessoires

Voor de reanimatiepoppen van Ambu zijn er luchtzakjes verkrijgbaar voor de Ambu Baby, Ambu Junior, Ambu man/ uniman en Ambu Simulaids Kind Kyle. En voor de Baby zijn er vervangende gelaatsmaskers en mond/neusstukken voor de Junior pop.

Voor de Ambu man pop zijn er vervangende ledematen, kleding en een tas verkrijgbaar.

Advies op maat van AEDvoordelig

Wanneer u vragen heeft over de accessoires voor de Ambu reanimatiepoppen, dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op via servicenummer 088-233 6000 of via mailadres verkoop@aedvoordelig.nl.

AEDvoordelig: dé merkonafhankelijke AED-leverancier ✓Gratis verzending ✓Laagste prijsgarantie ✓95% uit voorraad leverbaar

AED kopen? Voordelig, veilig en snel bij AEDvoordelig

AEDvoordelig is opgericht uit passie voor het leven, klantgerichtheid en service. Wij zijn een merkonafhankelijke AED leverancier (Automatische Externe Defibrillator) en alles wat daarbij hoort: AED-batterijen, AED-kasten, AED-tassen, AED elektroden, etc. Daarnaast bieden wij AED onderhoud en service contracten aan, zodat uw AED altijd paraat is voor een reanimatie.

In onze AED-webshop vindt u alle informatie over defibrillators, AED-kasten, AED onderhoud, reanimatie, EHBO- en BHVproducten. Alle gebruiksaanwijzingen, brochures en product-films van de fabrikanten staan bij de producten. Kijk ook eens op onze socialmedia pagina’s voor meer informatie over reanimeren, de werking van het hart en nieuws over AED’s.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een AED? Neem gerust contact op met AEDvoordelig: bel 088-233 6000  of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl

AEDvoordelig steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.

aed hartstichting